Produkt beskrivelse

Fornyet Airrex AH-300i infravarmer med mobil styring. Airrex’ bedst sælgende infravarmer, og den er designet til opvarmning af store rum. Velegnet til brug i blandt andet industrihaller, arbejdslokaler, maskinhaller, stalde, haller, malerværksteder, toiletter, servicebiler, offentlige arrangementer, værksteder, altaner, telte og byggepladser. De bedste egenskaber ved den brændstofdrevne Airrex-varmer er dens lave forbrug, lugtfri drift, termostatstyring og stille driftsstøj. Mangler ventilator, så den spreder ikke støv i indåndingsluften (separat ventilator er altså ikke nødvendig). Airrex AH-300i kan bruges i rum op til 1500 m³!

Airrex AH-300i infravarmer producerer sikker infrarød stråling. Den varme, som infravarmerne producerer, fordeles jævnt i konstruktionerne i rummet eller objektet, der skal opvarmes. Der kræves ingen separat ventilator. Varmeeffekten er hurtig, og den patenterede oliebrænder og udstødningsrør udnytter i praksis 100 procent af brændstoffets energiindhold. Batteridrevet genopfyldningspumpe DP08EA medfølger i købet!

Airrex har lav udledning. Takket være brændslet udnyttes fuldt ud som varmeenergi, er udledningerne fra Airrex varmere så lave, at der i praksis ikke er behov for et separat system til at lede udstødningsgasserne ud af det rum, der opvarmes. Varmerne virker med biodiesel fremstillet af vedvarende råvarer, almindelig diesel og fyringsolie.

Sikkerhed kommer først. Airrex infravarmer er meget sikker. Enheden har alsidige sikkerhedsanordninger. Hvis varmeren ryster, vælter, eller hvis der er nogen forstyrrelse i den, slukker sikkerhedssystemet øjeblikkeligt for brænderen og stopper brændstoftilførslen.

God tilgængelighed til service og reservedele Alle reservedele, du måtte have brug for, er tilgængelige. Om nødvendigt kommer Rex Nordic servicebiler ud for at vedligeholde varmeren på stedet – i hele Sverige. Airrex dieselvarmere har tre års garanti, der træder i kraft, når produktet aktiveres her – https://warranty.rexnordic.com/sv

Airrex AH-300i infravarmer behøver ikke et udstødningsrør, der leder ud. Denne varmer genererer hverken lugt eller synlig røg. AH-300i er velegnet til opvarmning af både garager, sommerhuse og terrasser. Udstødningsrøret skal kun føres ud i de tilfælde, hvor varmeren bruges i rum, hvor du sover. Airrex AH-300i behøver ikke et udstødningsrør, der leder ud, når apparatet bruges i fx garage, terrasse eller telt.

Infravarmeren er drevet af biobrændsel. AH-300i kan blandt andet drives af Neste MY biodiesel, som er lavet af madaffald eller med almindelig diesel og fyringsolie. Ved temperaturer under 10 °C skal vinterkvalitet anvendes. Airrex AH-300i’s drift er meget fordelagtig. Ved fuld effekt bruger varmelegemet kun cirka en liter brændstof i timen.

Ingen ventilator – ingen støv. Denne infravarmer har ingen ventilator. Den infrarøde stråling, der genereres af enheden, opvarmer materiale i stedet for luft, og varmen spredes derefter til luften i rummet. Den infrarøde varme er jævnt fordelt i alle retninger og føles behagelig selv i nærheden af apparatet. Den infrarøde varme, der genereres af Airrex AH-300i, fordeles mere jævnt i rummet end fra en varmer med ventilator.

Støjsvag og nem at bruge. Idriftsættelsen af varmeren er meget nem, da den ikke kræver fast installation. Forsynet med hjul er varmeren nem at flytte, hvorhen du vil. Airrex AH-300i er meget støjsvag: lydniveauet er kun 48 dB.