Udvikling

Care Construction har siden 2004 udviklet og designet specialværktøj og hjælpemidler til en række forskellige brancher. Målgruppen for vores udviklingsarbejde har primært været brancher med fysisk krævende arbejde, hvor der er behov for at løse ergonomiske og sikkerhedsmæssige udfordringer. Grundstenen i vores udviklingsfilosofi er vores brand “We do care”, for det gør vi virkelig, og det præger hele vores udviklingsproces.

Salg

Salgsafdelingen i Care Construction Development varetager markedsføringen af de udviklede værktøjer og hjælpemidler. Derudover importeres og forhandles også specialprodukter fra udenlandske producenter og samarbejdspartnere. Nogle produkter markedsføres gennem forhandlere, både nationalt og internationalt. Vores aktiviteter henvender sig hovedsageligt til slutbrugere inden for offentlige og private entreprenørvirksomheder, både på nationalt og internationalt plan.

Vision

Care Construction ønsker at være en troværdig samarbejdspartner for vores leverandører, forhandlere og slutbrugere. Vi vil udvikle og forhandle specialværktøj og hjælpemidler af høj kvalitet, som opfylder de krav og forventninger, som markedet stiller til os. Dette gælder både for ergonomiske og miljømæssige krav, samt for funktions- og effektivitetskrav. Vi vil altid stræbe efter at levere produkter, der lever op til de høje standarder, som vores kunder forventer.